Het is natuurlijk een drama om met pech langs de weg te staan en niemand te kunnen bellen die u even een handje mee kan helpen. U kunt deze situatie voorkomen door een pechhulp verzekering af te sluiten. Op het moment dat u met een pechhulp verzekering een keer pech hebt met uw auto, dan kunt u altijd de centrale van de verzekeringsmaatschappij bellen voor directe hulp.

Vaak kunt u binnen een halfuur uw weg alweer vervolgen. Blijkt uw auto toch nog gerepareerd te moeten worden? Dan zal de verzekeraar ervoor zorgen dat uw auto naar een betrouwbare autogarage wordt gebracht.

Wat is het voordeel van een pechhulp verzekering?

Het grootste voordeel van een pechhulp verzekering is natuurlijk dat u altijd iemand kunt bellen op het moment dat u pech onderweg hebt. Voor een klein bedrag in de maand zorgt u ervoor dat u met pech er nooit alleen voor staat. Een simpel rekensommetje zou al snel duidelijk kunnen maken dat een pechhulp v
erzekering economisch ook een goede zet is.

Het laten komen van een sleepauto voor het afslepen van uw auto kost al snel enkele honderden euro’s. Stel dat u 1 keer bij 4 jaar pech hebt, dan nog bent u met de verzekering een heel stuk goedkoper uit.

Pechhulp service

De pechhulp service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U hoeft dus nooit lang te wachten voordat u daadwerkelijk geholpen wordt. U kunt pechhulp service natuurlijk ook voor uw motorfiets of bestelauto afsluiten, hiervoor geldt precies dezelfde dekking. De pechhulp service zorgt voor vervangend vervoer, transport naar een garage in de buurt en indien mogelijk ook reparatie ter plekke. Natuurlijk worden zoveel mogelijk reparaties op locatie uitgevoerd, zodat u direct uw weg weer kunt vervolgen.

Wat kost een pechhulp verzekering?

De prijzen van een pechhulp verzekering verschillen natuurlijk per aanbieder. De prijzen voor een pechhulp verzekering voor een personenauto starten al vanaf € 50,- per jaar. Als u de kosten van het laten wegslepen van een auto en het regelen van vervangend vervoer naast dit lage maandelijkse bedrag zou leggen, dan is de keuze voor deze verzekering natuurlijk snel gemaakt!