Gestolen Auto Check

December 12, 2022

Home » Uncategorized

Gestolen Auto Check

Ooit gestolen? Check ons gratis via de diefstal check

Gisteren hebt u besloten een tweedehands auto te kopen en die zag er erg mooi uit. Tot uw verbazing was die auto bedoeld voor een zeer aantrekkelijke prijs verkocht. Nu bent eigenaar van de auto! Als je niet direct ondertekend bij het koopcontract, moet je eerst even nakijken of die autos gestolen is. Gebruik je tijd en volgens ons raad een gestolen auto check uitvoeren voordat de overdracht plaatsvindt.

Nederland is nog steeds het veiligste land voor autodiefstal

Met slechts een klein percentage gestolen auto’s daalt het aantal dat jaarlijks wordt vermist in Nederland steeds. Toch is autodiefstal nog steeds een probleem in Nederland en werd er in 2017 alleen al bijna 8300 gestolen auto’s ontvreemd. Wanneer u een tweedehands auto koopt, loopt u het risico om met één van de vele gestolen auto’s naar huis te reizen.

Vandaag de dag kan je bij ieder bedrijf aankopen. Ook als je een tweedehands motorfiets, bedrijfswagen of vrachtwagen koopt, loop je het risico dat dit voertuig gestolen is.

De koop van een tweedehands auto is vervelend. Bovendien, u wilt geen ongedierte ruilen voor een gestolen auto. Deze tool helpt je om te zien of een tweedehands auto wel of niet in het register staat als gestolen.

De online tool de auto-check doet veel meer dan alleen het toetsen van het kenteken bij de RDW. Het voertuig dat u probeert te kopen kan ook IP-adressen, technische informatie en verwerkingsdatum tonen, alsook gebruiksvoorschriften voor uit- en insluiting bij wat er in een voertuig wordt geplaatst, met technische specificaties zoals het gewicht van het voertuig. Alle informatie over wat een voertuig voor u is, ligt in de auto-check.

Wat is er gebeurd met een gestolen auto?

Door een auto door te checken op het diefstalregister voert u snel en eenvoudig achterhalen of de auto in kwestie nog niet als gestolen geregistreerd staat. Het is belangrijk om zeker te weten dat u de tweedehands auto koopt van iemand die rechtmatig de eigenaar is en deze daadwerkelijk verkoopt. Om dit te doen, hoeft u maar één keer voor gratis machine kentekencheck of door het op te geven bij stabiliteit registratie.

Waardoor voert u een gestolen auto check uit?

Het vinden van een auto gestolen naar wielrennend gegevens vergt veel onderzoek, maar je hebt alleen te maken met het kenteken van de auto die je graag wil controleren. Je vult dit kenteken in op de website, waarna je gratis informatie krijgt door het automapport hier op ieder moment tijdens 24/7 beschikbaar te zijn. In het voertuig budget staat aangegeven of deze gestolen auto geregistreerd is bij de politie of niet.

In het autorapport zitten veel mogelijke bruikbare gegevens die u met behulp van onze database alsmaar meer inlichten. Dat neemt echter niet weg dat autoonderdelen met software kunnen worden gekraakt. De database van de RDW wordt regelmatig bijgewerkt en heeft u in het rapport vele actuele informatie te bieden. U hoeft ook niets te verwachten van logjes of zo, want dat soort dingen is wel ingetrokken vanwege technische redenen.

Houd het chassisnummer in de gaten

Voordat u overgaat tot aankoop van de tweedehands auto, is het verstandig om alleen de kentekencheck te doen en niet alle andere onderdelen van de auto of motor. Punt nummers die worden gezien op het binnenwerk gaan naar het chassisnummer pasje dat ze ook in stand-by staat met de voertuighistorie en voertuigen die zijn geregistreerd in het buitenland.

Koop ongeluk aan iedereen? Aangeboden in het buitengebied

Voor het in gebruik nemen van een auto is het zaak om te controleren of er niet als gestolen geregistreerd staat. Dit is altijd mogelijk door de andere autogegevens op het rapport te controleren. Controleer nog wel even of er interessante informatie in staat zoals onderhoud spoken, roet dries en schroefhaken.

Als u wilt dat een auto dat belangrijk is stil blijft, is het verstandig om een autosport te laten. Staat een auto wel als gestolen geregistreerd? Laat de koop dan absoluut niet doorgaan.Als je een gestolen auto koopt, dan bent u strafbaar. Zoek immers na of de auto die u kocht zijn gestolen via een check en informeer welke twijfels er zijn met betrekking tot de verkoper. Breng de politie bijeen om te onderzoeken, en laat verkoper weten dat u geschrokken bent.. De politie zal tot slot het gestolen voertuig wellicht traceren en terugvinden.

Voorkom problemen: scan uw auto met de gratis app

Breng je stel in gevaar door een duurzaam en legaal voertuig te kopen? Ik vind het best om eerst een gestolen auto check uit te voeren. Door de auto check uit te voeren, weet je zeker dat je de tweedehands auto van de rechtmatige eigenaar koopt. Je ontwijkt zo geen milieu overschotten in ons land, maar koopt eerlijk en legaal een goede tweedehands auto, van de rechtmatige eigenaar van het voertuig. Dit is zo fijn!

Kijk voor meer interessante gegevens over merken en modellen in onze kentekencheck. Dit helpt u om te bepalen of een auto wel of niet geschikt is voor u.Via de optie Stolen Automotive Printout, ontvangt u gratis een goede indicatie of een tweedehands auto waarover u overweegt aan te schaffen goed is voor de aankoop. Gaat u over tot aankoop van het voertuig dan adviseren wij het Voertuig Rapport Premium. Hiermee krijgt u  inzicht met vele jaren waarvan u vele erg prettige kilometers maken.

Vraag het ons en onze support kan u beantwoorden

Neem gerust contact met één van onze medewerkers. Hij of zij kunnen vragen beantwoorden over kentekencheck in het algemeen, maar kan u eerlijk vertellen over de gestolen auto check wanneer u die vraag hebt.