Test Flitsmeister TWO: Handige Assistent Mét Schermpje

March 30, 2023

Home » Apk check » Dagwaarde Auto » Waarde auto

Flitsmeister is al jaren een populaire app onder automobilisten en motorrijders. Het waarschuwt voor flitsers, trajectcontroles en andere verkeersinformatie. Nu heeft Flitsmeister ook een eigen device uitgebracht, de Flitsmeister TWO. Dit apparaatje belooft een handige assistent te zijn met een ingebouwd schermpje en diverse extra functies. In dit artikel testen we de Flitsmeister TWO uitgebreid en kijken we of het echt de moeite waard is.

Design en installatie

De Flitsmeister TWO ziet eruit als een klein GPS-apparaat en heeft een slank en modern design. Het schermpje is helder en duidelijk leesbaar, zelfs bij fel zonlicht. Het apparaatje wordt geleverd met een stevige houder die eenvoudig te monteren is op het dashboard of aan het raam. De installatie van de Flitsmeister TWO is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaatje in de houder te klikken en de app op je telefoon te downloaden.

Functies

De Flitsmeister TWO heeft verschillende handige functies die de reiservaring verbeteren. De belangrijkste functie is natuurlijk het waarschuwen voor flitsers en andere verkeersinformatie. Het schermpje toont je de afstand tot de flitser, de maximumsnelheid en de type flitser. Daarnaast kan de Flitsmeister TWO ook dienen als navigatiesysteem. Je kunt eenvoudig een adres invoeren en de Flitsmeister TWO geeft je de route en afstand tot bestemming. Andere handige functies zijn de weergave van de actuele snelheid en de mogelijkheid om meldingen te krijgen over wegwerkzaamheden en verkeersopstoppingen.

Gebruiksgemak

De Flitsmeister TWO is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Het schermpje reageert snel en soepel op aanrakingen. De navigatie is intuïtief en de instructies zijn duidelijk te volgen. Het enige minpuntje is dat de Flitsmeister TWO soms iets langzamer lijkt te reageren dan de app op je telefoon. Dit kan soms tot lichte vertragingen leiden bij het tonen van flitsers en andere informatie.

Prijs

De Flitsmeister TWO is niet goedkoop en kost € 179,-. Dit is natuurlijk een flinke investering, zeker als je bedenkt dat je de app op je telefoon gratis kunt gebruiken. Het is echter wel zo dat de Flitsmeister TWO meer functies biedt dan alleen het waarschuwen voor flitsers. Het apparaatje kan ook dienen als navigatiesysteem en biedt verschillende andere handige functies.

Conclusie

De Flitsmeister TWO is een handige assistent met een ingebouwd schermpje en verschillende extra functies. Het apparaatje ziet er mooi uit en is zeer gebruiksvriendelijk. De prijs is echter vrij hoog en sommige functies lijken iets langzamer te reageren dan de app op je telefoon. Als je op zoek bent naar een handige assistent voor in de auto met een ingebouwd schermpje en extra functies, dan is de Flitsmeister TWO zeker het overwegen waard. Als je echter op zoek bent naar een goedkoper alternatief, dan kun je overwegen om alleen de app op je telefoon te gebruiken.