Schadeverleden Check

December 13, 2022

Home » Blog » Schade & onderhoud

Schadeverleden Check

Er zijn drie uitstulpingen die je kunt doen om te ontdekken hoeveel geld je betaald voor een auto. Ten eerste is het natuurlijk de prijs van de auto, dan kan de kentekencheck vertellen hoe veel kilometers de auto tot nu toe heeft gereden. Ten tweede is er het schadeverleden. Als een auto aan veel ongevallen heeft meegedaan in haar verleden, kan dat bij later momenten lastige problemen opleveren. Dit kost dan heel veel geld voor jou. Ten derde moet je hierbij overwegen of jouw toekomstige carrière veiliger zal zijn met dit type van auto.

Aan de hand van ons technisch expertise kunnen we alle manieren herkennen waardoor een auto kan vallen en niet goed opgaan. Wij repareren alleen die delen, die direct aan het zichtbaar zijn en die dus snel gerepareerd kunnen worden.

Werk verrichten voordat je gaat onderhandelen

Als je op zoek bent naar een tweedehands auto, veel verkopers adverteren een vraagprijs die hoger is dan de marktwaarde. Het kan zijn dat ze dit doen om te proberen hogere inkomsten uit het afdwingen met een eventuele restauratie. Deze zo hoge oplossing is natuurlijk niet geschikt voor iedereen, maar wel goed om op tijd te weten.

Maar voordat je met de verkoper gaat onderhandelen is het van belang om wat voorwerk te verrichten. En de beste manier om dat te doen is met de kentekencheck. De kentekencheck helpt iedereen en helpt beide partijen goed op weg voordat ze echt aan de slag gaan.

Waardevolle informatie over eventuele schade

Dankzij een gratis kenteken check kan men zowel het schadeverleden als de historie van een tweedehands auto te achterhalen. Deze manier is ideaal omdat je alles over het kenteken en de auto samen onthult wat ze voor jou kan beteken. Die informatie wordt geregistreerd bij de RDW.

De kentekencheck is één van de beste manieren om te zien of je verkoper of eigenaar van een auto is, en uit welke overige schade deze auto in de afgelopen jaren al heeft geleden. Met deze kennis heb je veel waardevolle informatie die je kan gebruiken om ervoor te zorgen dat je auto wel of niet verkocht wordt.