Nissan Leaf 2020 EV krijgt veiligheids updates

January 24, 2020

Home » Uncategorized

De Nissan Leaf elektrische hatchback wordt vernieuwd voor 2020 met meer veiligheids updates en infotainment-innovatie, heeft een meerprijs van 1.500 euro t.o.v. de basis uitvoering Leaf.

Innovatie bij Nissan Safety Shield 360 gaat standaard boven de line-up en brengt persoon te voet herkend geprogrammeerd crisisremmen, padvlucht en kwetsbare zijaanmaningen en terug geprogrammeerd remmen. Het krijgt ook een voorwaartse crashmelding, scherpe padintercessie en kwetsbare zijbemiddeling. Het 8-inch touchscreen uit de meer uitgebreide reeks Leaf Plus is momenteel standaard in elk uitrustingsniveau, tot 5 en 7 kruipt in het verleden Leaf S en SV, afzonderlijk. Evenzo, eindelijk eindelijk standaard in de line-up, is Apple CarPlay en Android Auto-afstemming.

Er zijn momenteel slechts twee uitrustingsniveaus voor de basis 40 kWh, 149-mijl gaan Leaf, S en SV, een daling van drie, terwijl de 226-mijl verlengen Leaf Plus wordt geleverd in S, SV en SL-versieringen. De schatting voor de Leaf S begint bij $ 32.525, inclusief de $ 925 doelprijs, wat $ 1.640 meer is dan het model van 2019. Leaf Plus-modellen beginnen bij $ 39,125, een stijging van $ 1.680 ten opzichte van een jaar geleden.

Er zijn ook een aantal verschillende wijzigingen, waaronder nieuwe luchtzakken die zijn toegevoegd aan de kniegebieden van de bestuurder en de voorpassagier en op de achterbank zijn gemonteerd voor bijwerkingen. De “Canto” persoon van de Leaf te voet beveiligingsgeluid voor kennisgeving mensen te voet van de kwaliteit is ook vernieuwd in toon en volume, zegt Nissan. Ten slotte wordt er nog een buitenzonwering aangeboden, genaamd Sunset Drive ChromaFlair.

Nissan heeft voor het laatst de fundamentele Leaf in 2018 bijgewerkt om zijn reizende reikwijdte tot 150 mijl te helpen, en bovendien presenteerde hij het uitgebreidere grondgebied Leaf Plus een jaar geleden, met een 62 kWh-batterijpakket, verplaatst naar de elektrische motor en een bereik van 226 mijl . De twee modellen zijn momenteel voordelig voor bedrijven.