Flitsend de weg op

December 10, 2020

Home » Uncategorized

De standaard auto

De parkeerplaatsen staan vol en regelmatig staan we ‘s ochtends in de file. Zwart, wit en grijs zijn de veel voorkomende kleuren van ons favoriete vervoersmiddel: de auto. Vaak kiezen we voor de standaardkleuren, zodat onze auto niet te veel opvalt en verdwijnt in de drukte van alle andere auto’s. Maar niet iedereen volgt deze trend van standaardkleuren. Sommige mensen zijn wat gewaagder en gaan voor rood, blauw of fellere en opvallendere kleuren, zoals groen of roze. Er zijn een heleboel mogelijkheden voor de soort en kleur van de auto en deze kunnen heel gemakkelijk gefabriceerd worden door een bedrijf. Maar voor de echte liefhebber kan het natuurlijk nog gekker, via auto styling en cartuning.

Carstyling

Autoliefhebbers laten steeds vaker hun vervoersmiddel omtoveren tot de mooiste verschijningen. Dit wordt carstyling genoemd. Hierbij kunt u denken aan de auto’s in race films, zoals Fast Furious en Need for Speed. Deze auto’s zijn allesbehalve de standaarduitvoering. Vaak komen ze in uitvoeringen met felle kleuren, patronen of extra accessoires. Niet alleen de buitenkant van het voertuig kan aangepast worden aan de nieuwste trends en smaak van de eigenaar, ook de binnenkant van de auto kan zoveel aangepast worden als u maar wilt. Flitsende kleuren, mooi stofjes en de hipste accessoires zoals een Wagner intercooler bijv., dit zijn allemaal aanpassingen waar opgelet kan worden om de auto helemaal naar uw eigen smaak om te toveren.

Cartuning
Naast het uiterlijk en de bijpassende persoonlijkheid van de auto, kunt u de auto ook aanpassen en verbeteren op het gebied van de prestaties. Dit valt dan onder cartuning. Goedkopere auto’s zijn vaak uitgerust met de basis benodigdheden op het gebied van motorische prestaties. Hoe duurder de auto wordt, hoe meer deze prestaties verhoogd en geoptimaliseerd kunnen worden. Maar dit kunt u natuurlijk ook zelf doen, door middel van aanpassingen en het vervangen van de basis onderdelen door onderdelen van hogere kwaliteit. Cartuning bestaat niet alleen uit een sterkere motor toevoegen aan de auto. U kunt ook denken aan het sleutelen aan de auto voor een snellere acceleratie, een hogere maximumsnelheid en natuurlijk een toevoeging van dat mooie race geluid door de uitlaat de vervangen.

Fast for Speed

Media en bekende films kunnen een goed voorbeeld zijn van de mogelijkheden van het omtoveren van uw auto in een mooie en krachtigere verschijning. Vaak gaat er veel tijd en geld zitten in het ombouwen en aanpassen van de auto, maar u kunt net zover doorgaan tot u het gewenste resultaat heeft bereikt. Daarna kunt u flitsend de weg op.