De beste gokkasten met auto thema

December 9, 2022

Home » Uncategorized

Binnenkort een lange trip met de auto maken en moet je in de stemming komen? Probeer deze vijf online slots met auto thema uit. Elke gokkast is weer anders, maar ze hebben allemaal iets gemeen: auto’s. Je kan het zien als een soort virtuele proefrit.

Drive: Multiplier Mayhem NetEnt

Fast and the Furious is er niks bij. Drive: Multiplier Mayhem van NetEnt neemt je mee in de racewereld. Doe je gordel om en zet je schrap voor donuts en snelheden waarvan je alleen hebt kunnen dromen. De maximale winst is 750.000 coins.

 

Op de achtergrond van het spel zie je de prachtige lichtjes van de stad. Bij elke spin hoor je de geluiden van de auto en zo wordt de perfecte spelwereld gecreëerd. Je speelt op 5 reels met 15 winlijnen. De leuke features bestaan uit Multiplier Wilds, Scatters en Free Spins. De Wilds zorgen voor leuke prijzen, maar de Scatters zorgen voor de echte winsten. Je krijgt hier 10 gratis spins en maakt kans op maximaal 150 keer je inzet.

Wild Chase: Tokyo Go Quickspin

De naam van de spelmaker is Quickspin en dit past perfect bij de snelheid van Wild Chase: Tokyo. Het online slot laat een aantal bekende karakters terugkomen vanuit Fast and the Furious. De gokkast heeft genoeg leuke dingen en laat het hart van menig auto fan harder kloppen.

De RTP is 96,54% en het speelveld ziet er wat anders uit. Je hebt niet de vijf reels die je gewend bent, maar de eerste twee reels hebben drie rijen en de derde en vierde reel hebben vier rijen. Dit geeft je de mogelijkheid om over 76 winlijnen te spelen.

Het enige wat mist zijn de gratis spins. Deze vind je niet bij Wild Chase: Tokyo Go Quickspin. Wel is er een Respin Feature die het allemaal goed maakt. Draai je vier respins achter elkaar? Dan ga je naar de Super Respin. NU bestaat het speelveld uit 259 winlijnen op de bekende 5×5 reels.

24 Hour Grand Prix Slot Red Tiger Gaming

We racen door naar het volgende online slot. Met een RTP van 96.02% heeft Red Tiger Gaming een leuke online gokkast gemaakt. De Super Wilds, Symbol Wins en Race Spins vliegen om je oren. Win maximaal 2000 keer je inzet terwijl je door de bochten scheurt van de GP.

Dat is niet het leukste aan dit online slot. Er is namelijk een dagelijkse jackpot en een jackpot die elk uur wordt gewonnen. Samen met de Super Wilds maakt het 24 Hour Grand Prix Slot een van de beste auto slots.

Rally 4 Riches Play’n Go

Dit is er een voor de spelers die van klassieke fruitmachines en auto’s houden. Je speelt op drie reels en er is een leuke bonus reel. Verder kom je natuurlijk Multipliers tegen en een bonusronde die een race begint. Je wordt naar de Championship Race Bonus Game gebracht voor de race. De bedoeling is om zo ver mogelijk te komen op het speelbord. Hoe verder je komt, hoe hoger de prijs.